Zeemansloop Scheveningen 19 april 2014

foto's 1 reactie »

Het was weer genieten in Scheveningen, volgens Arie hebben we altijd mooi weer met deze wandeltocht. Een oude zeebonk plaatste bij het parkeren van de auto de opmerking in plat Harry Jekkers Haags: kijk uit waar je parkeert want je hebt hier zo een prent aan je reet. De visjes en ijsjes hebben heerlijk gesmaakt! Bij de start was het frisjes maar toen de zon doorbrak werd het echt heerlijk weer. Een prima dagje uit, volgend jaar weer?? lees verder: »

Lisse Lente Wandeltocht 5 april 2014

foto's, verslag 4 reacties »

foto lissetocht 2014

 

Na onze winterslaap is nu het voorjaar echt aangebroken en de hoogste tijd om weer eens een leuke wandeltocht te lopen. lees verder: »

Sportief Wandelen in Concert 8 februari 2014

foto's, verslag 3 reacties »

Photo Anja-Lenie

Sportief wandelen vertegenwoordigd door Anja, Lenie, Arie en Cees waren zaterdagavond 8 februari op de rode loper voor Carré want daar gaf Ilse de Lange een concert.

lees verder: »

Wandeltocht Rotterdam 2 februari 2014

foto's 2 reacties »

foto 1

lees verder: »

Oliebollentocht Dordrecht 4 januari 2014

foto's, verslag 2 reacties »

Om de overtallige kilo’s van de feestdagen weer  wat weg te werken wordt er ieder jaar door ons de Oliebollentocht in onze thuishaven Dordrecht gelopen. De start was niet zoals ieder jaar in het vertrouwde Cultureel Centrum Sterrenburg maar dit keer op het Sportveld in de Visserstuin. lees verder: »

Lichtjestocht Dordrecht woensdag 18 december 2013

foto's, verslag 4 reacties »

Het wordt al een echte jaarlijkse traditie, de versierde kersthuizentocht of ook wel genoemd de lichtjestocht lopen vanaf de welbekende parkeerplaats in Sterrenburg. lees verder: »

Sinterklaastocht Dordrecht 23 november 2013

Zonder rubriek 1 reactie »

lees verder: »

Zeemansloop Scheveningen 20 april 2013

foto's, verslag 4 reacties »

Na een paar jaar overgeslagen te hebben vonden we het wel weer eens leuk om de Zeemansloop vanuit Scheveningen te gaan wandelen. Op deze koude morgen stonden we om half 9 met maar liefst 13  man bij de Bieshof klaar om naar Scheveningen te rijden. lees verder: »

Brielle 13 april 2013

foto's, verslag 4 reacties »

Een flinke opkomst dit keer om eens een tocht te gaan lopen in het voor een aantal van ons onbekende Brielle. lees verder: »

De 30 van Zandvoort 23 maart 2013

foto's, verslag 2 reacties »

Deze tocht werd door Joke en Gerrit voor de derde keer en door Hans en mij voor de eerste keer gelopen. Omdat er redelijk vroeg gestart moest worden en Zandvoort nu eenmaal niet naast de deur ligt en ook vanwege de te verwachten verkeersdrukte, hadden we besloten een hotel te boeken voor het hele weekend. lees verder: »

Copyright © 2019 wijwandelengraag.nl | Alle Rechten Voorbehouden.

Entries RSS Comments RSS Inloggen