Een gelukkig, gezond en sportief 2015

Zonder rubriek 1 reactie »

gelukkig nieuwjaar 2015

 

 

 

Sinterklaastocht 22 november 2014 Dordrecht

foto's, verslag 1 reactie »

IMG_1585 lees verder: »

Helianthus-run Oud-Alblas 1 november 2014

foto's, verslag 4 reacties »

  IMG_5443  Op mijn oproep op onze web-site en op de trainingen om mee te gaan wandelen in Oud-Alblas voor het Inloophuis Helianthus in Dordrecht was heel goed gereageerd. Liefst  15  wandelaars hebben meegelopen waarvan  14  van onze Sportief wandelgroep van AV Parthenon uit Dordrecht , waaronder  2 oud-leden en een vroegere collega van mij. lees verder: »

Exodustocht in Huissen 28 juni 2014

foto's, verslag 1 reactie »

 

 

 

foto 5 exodus

lees verder: »

Paleizenwandeltocht zaterdag 31 mei 2014

foto's, verslag 5 reacties »

foto 2

Alhoewel we niet veel wandeltochten lopen kiezen we wel de mooiste tochten uit. Zoals ook deze keer de Paleizentocht. lees verder: »

Zeemansloop Scheveningen 19 april 2014

foto's 1 reactie »

Het was weer genieten in Scheveningen, volgens Arie hebben we altijd mooi weer met deze wandeltocht. Een oude zeebonk plaatste bij het parkeren van de auto de opmerking in plat Harry Jekkers Haags: kijk uit waar je parkeert want je hebt hier zo een prent aan je reet. De visjes en ijsjes hebben heerlijk gesmaakt! Bij de start was het frisjes maar toen de zon doorbrak werd het echt heerlijk weer. Een prima dagje uit, volgend jaar weer?? lees verder: »

Lisse Lente Wandeltocht 5 april 2014

foto's, verslag 4 reacties »

foto lissetocht 2014

 

Na onze winterslaap is nu het voorjaar echt aangebroken en de hoogste tijd om weer eens een leuke wandeltocht te lopen. lees verder: »

Sportief Wandelen in Concert 8 februari 2014

foto's, verslag 3 reacties »

Photo Anja-Lenie

Sportief wandelen vertegenwoordigd door Anja, Lenie, Arie en Cees waren zaterdagavond 8 februari op de rode loper voor Carré want daar gaf Ilse de Lange een concert.

lees verder: »

Wandeltocht Rotterdam 2 februari 2014

foto's 2 reacties »

foto 1

lees verder: »

Oliebollentocht Dordrecht 4 januari 2014

foto's, verslag 2 reacties »

Om de overtallige kilo’s van de feestdagen weer  wat weg te werken wordt er ieder jaar door ons de Oliebollentocht in onze thuishaven Dordrecht gelopen. De start was niet zoals ieder jaar in het vertrouwde Cultureel Centrum Sterrenburg maar dit keer op het Sportveld in de Visserstuin. lees verder: »

Copyright © 2019 wijwandelengraag.nl | Alle Rechten Voorbehouden.

Entries RSS Comments RSS Inloggen