Jaarlijks etentje bij Grieks restaurant Kreta 22 nov. 2008

Zonder rubriek ik wil hierop reagerenVoor de 5e keer hadden we weer zo aan het eind van het jaar ons jaarlijkse etentje met onze wandelclub. Ditmaal vulden we onze buiken bij het zeer gastvrije Griekse Restaurant Kreta in Dordrecht. Dat het altijd gezellig is bleek wel weer naar de opkomst. Maar liefst 24 personen schoven aan. Ook onze Nordic walkster Ingrid die op zaterdag trouw met ons meeloopt en ons nieuwste wandellid Tini waren van de partij. Ook ons rustend lid Angelique was met Edwin van de partij. Na het traditionele glaasje Ouzo zat de stemming er al gauw prima in. We startten met stokbrood met kruidenboter. Daarna het voorgerecht waaruit je kon kiezen uit tomatensoep, keftedes of calamaris . De keuze van het hoofdgerecht bestond ook weer uit 3 opties. Samaria schotel, Knossos schotel of Sitia schotel, allemaal begeleidt met garnering en salade. Kortom een heerlijk 4 gangen diner, waar we heerlijk van genoten hebben. En het allerbelangrijkste een hele gezellige avond met elkaar. Een compliment verder voor de goede bediening in het restaurant en onze gastpenningmeesteres Joke, die al de afrekeningen in goede banen leidde en zorgde dat we niet de afwas hoefden te doen

Arie

5 reacties to “Jaarlijks etentje bij Grieks restaurant Kreta 22 nov. 2008”

 1. Arie en Anja zegt:

  ALLEMAAL HEEL HARTELIJK DANK VOOR JULLIE KOMST IN GRIEKS RESTAURANT KRETA.

  MET ELKAAR HADDEN WE EEN HELE FIJNE AVOND.

  BEDANKT. ARIE EN ANJA

 2. Lenie en Cees zegt:

  Hallo mee-eters, Cees en ik hebben lekker gegeten en wij vonden het weer als vanouds gezellig met jullie, daar kan geen wadlopen tegenaan! Arie bedankt weer voor de prima organisatie van ons jaarlijks etentje en voor het maken van de mooie foto’s.

 3. Carla zegt:

  Arie hartelijk dank voor de goede organisatie. Ik kan mij helemaal aansluiten bij bovenstaande; wat was het weer gezellig, lekker gegeten, leuk dat ook Angelique en Edwin erbij waren.

 4. Angelique zegt:

  Was weer als van ouds, lekker en erg gezellig.
  1 minpuntje kleeft er wel aan dat Grieken, ik heb er nu nog dorst van, ha ha ha.

 5. Liebeth zegt:

  Kalinichta, dat ziet er niet bepaald Spartaans uit. Ik ruik de knoflook dwars door de electronische snelweg heen. Zo te zien was het gezellig&lekker, dat is de mooiste combinatie!

Laat een bericht achter!

Copyright © 2019 wijwandelengraag.nl | Alle Rechten Voorbehouden.