Helianthus-run Oud-Alblas 1 november 2014

foto's, verslag ik wil hierop reageren

  IMG_5443  Op mijn oproep op onze web-site en op de trainingen om mee te gaan wandelen in Oud-Alblas voor het Inloophuis Helianthus in Dordrecht was heel goed gereageerd. Liefst  15  wandelaars hebben meegelopen waarvan  14  van onze Sportief wandelgroep van AV Parthenon uit Dordrecht , waaronder  2 oud-leden en een vroegere collega van mij. 2 wandelaars waren jammer genoeg vanwege omstandigheden verhinderd. Deze run is in 2014 een onderdeel  van het activiteitenprogramma van de Hans den Oudenmarathon die eens in de twee jaar wordt gehouden en waarvan de opbrengst in 2014 bestemd is voor  Helianthus, inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in Dordrecht. www.inloophuishelianthus.nl

De start was in Gemeenschapscentrum het Trefpunt in Oud-Alblas , om 10.45 uur werden we door Hans den Ouden allemaal hartelijk welkom geheten, bedankt voor onze deelname  en volgde er een professionele warming-up samen met de hardlopers.  In het Trefpunt kwamen José en ik  2 bestuursleden tegen van Helianthus waarvan onze voorzitter Jan mee ging doen met de hardlopers. Jos deed het fanatiekst mee met de oefeningen , hij ging helemaal uit zijn dak (zie foto).  Even na 11.00 uur vertrokken de hardlopers en daarna ongeveer  50 wandelaars.

Het weer was prachtig, 18 graden, een heerlijk schijnend zonnetje, wat wil je nog meer op 1 november? We liepen door het pittoreske dorp Oud-Alblas, langs het mooie riviertje de Alblas. De routebrief was echt niet nodig, onderweg stonden er voldoende verkeersregelaars om alles in goede banen te leiden. Alles was prima geregeld, Arie en ik hebben mooie foto’s gemaakt in deze landelijke, fotogenieke omgeving. Tegen 12.30 uur was iedereen weer terug, we kregen nog een leuke attentie en met bezwete gezichten werd er nog nagepraat en werden er weer snode plannen gemaakt voor een volgende wandeltocht die op 22 november in Dordrecht zal zijn.

Ik wil Anja, Arie, Carla, Corrie, Francy, Gerrit, Hanneke, Joke, Jos, José, Marjolijn, Neel, Ria en Veronika bedanken voor jullie komst.  Jullie komst laat weer zien dat wij na al die jaren nog steeds een leuke, hechte groep zijn waarop gerekend kan worden. Ook wil ik natuurlijk onze blijde rijders Arie, Carla en Cees bedanken.

Lenie  

IMG_5418

IMG_5420

IMG_5425

IMG_5427

IMG_5429

IMG_5433

IMG_5440

IMG_5441

IMG_7659

4 reacties to “Helianthus-run Oud-Alblas 1 november 2014”

 1. Arie zegt:

  Terwijl er in de tuincentra al begonnen werd met de Kerstshows hebben wij op deze 1e november nog flink lopen zweten. Gezellig was het in de omgeving van het kleine dorpje Oud Alblas. We vonden het een eer om eens voor een goed doel te lopen. Prima idee van Lenie!

 2. Irene Zirkzee zegt:

  Lieve Wandelaars, wat fijn dat jullie hebben meegedaan aan de “Maratonloop” van Hans den Ouden
  Ik vind het erg leuk om de foto te zien

  Groet Irene
  coördinator vrijwilligers Helianthus

 3. Carla zegt:

  Het was leuk om voor zo’n goed doel te lopen. Alles was echt goed geregeld en het was weer ouderwets gezellig.

 4. Marja zegt:

  Wat had ik er graag bij willen zijn, niet in de laatste plaats vanwege het goede doel. Misschien volgend jaar in de herkansing?

Laat een bericht achter!

Copyright © 2019 wijwandelengraag.nl | Alle Rechten Voorbehouden.

Entries RSS Comments RSS Inloggen